İZMİR ÇİÇEK

 

İZMİR ÇİÇEK SİPARİŞİ ÖNCESİNDE DETAYLI BİLGİ EDİNMELİSİNİZ

 

İzmir çiçek alışverişi veya İzmir çiçek siparişleriniz öncesinde hediye etmek ya da kendi iç mekan bahçenizi oluşturmak için bazı bilgileri yeniden hatırlamak size fayda sağlayacaktır.

 

Bitkilerin önemini unutma eğilimindeyiz ve çoğu zaman onları hafife alıyoruz. Her gün etrafımızda olan bitki ve ağaçlara pek bir şey olmadığını düşünebilirsiniz, ancak bunlar yaşam ve uzun süreli hayatta kalmamız için hayati öneme sahiptir. Bitkiler önemli bir kaynaktır; yiyecek, su, ilaç, soluduğumuz hava, yaşam alanı, iklimimiz ve daha fazlası için onlara ihtiyacımız var.

 

Yüzbinlerce bitki türü var. İnsanoğlunun tıpkı evcil hayvan sevgisinde olduğu gibi bitki sevgisine rağmen dünyadaki bitki türlerinin %40'ı tehlikede.

 

Ev bitkileri, bir odaya hayat vermek ve herhangi bir alana sakinleştirici bir hava katmak için özel bir yola sahiptir. Ancak dekor severler için tercih edilen bir seçenek olmanın ötesinde, iç mekan bitkileri, sağlığımızı da iyileştirebilir; nefes aldığımızda yaptığımızın tam tersini yaparlar: oksijeni serbest bırakır ve karbondioksiti emerler. NASA tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar, bazı ev bitkilerinin 24 saat içinde havadaki toksinlerin yüzde 87'sini temizleyebildiğini ortaya çıkardı. Araştırmalar ayrıca, iç mekan bitkilerinin konsantrasyonu ve üretkenliği artırdığını, stres seviyelerini azalttığını ve ruh halinizi iyileştirdiğini kanıtladı. Dolayısıyla eviniz için olduğu kadar çalışma alanlarınız, ofisler için de bitki yetiştirmek, doğru bir tercih haline geliyor. İzmir çiçek alışverişinizde bu bilgiler, karar vermeniz için size yardımcı olabilir.

 

Bitki / Çiçek Alanınızı Nasıl Oluşturursunuz?

 

Kapalı bir bahçe, dış dünyadan kaçmak için sığınağınız olabilir ve birçok insan için büyük bir neşe kaynağıdır. İster küçük bir apartman dairesinde ister büyük bir evde yaşıyor olun, bazı bitkileri evinize aldığınızda, sağlığınızda ve genel olarak mutluluğunuzda iyileşmeler fark etmeye başlayacaksınız. Bitkiler ruh halinizi iyileştirmenin ve içinde bulunmak için rahatlatıcı bir yaşam alanı yaratmanın yanı sıra yalnızlık ve depresyona da yardımcı olabilir: bir canlıya bakmak bize bir amaç verir. Özellikle de o canlının çiçek açıp geliştiğini gördüğünüzde.

 

Yeşil Cennetinizi Oluşturmak İçin Tüyolar

 

       Optimum bir gece uykusu için doğru bitkileri seçin. Bitkiler gün boyunca oksijen salsalar da, geceleri fotosentez durduğunda çoğu bitkinin işleri değiştirip karbondioksit saldığını hatırlamakta fayda var. Ancak orkideler, sulu meyveler, yılan bitkileri ve guzmania gibi çiçekler tam tersini yapar ve oksijen yayar, bu da onları yatak odaları ve daha iyi uyku için mükemmel kılar.

       Çok fazla güneşe dikkat edin.

       Bitkiler, yaşam alanınızı şekillendirmenin kolay ve muhteşem bir yoludur. İzmir çiçek size en uygun seçenekleri sunmaya devam ediyor.

       Bazı bitkiler sıcak sever. Bitki şekillendirme söz konusu olduğunda hangi bitkilerin hangi oda için en iyi olduğunu bilmek çok önemlidir.

 

Bahçecilikte yeniyseniz, İzmir çiçek alışverişlerinizde size mükemmel şekilde uyacak bitki seçkisi yapabilir. Hepsi size bol yeşillik sağlayacak, bakımı kolay ve uygun.

 

Deve Tabanı (Monstera): Deve Tabanı hızlı büyür. İlginç yaprak biçimi ve kolay bakımı ile tercih edilen iç mekan bitkileri arasındadır.

 

Potos: Bu, nispeten az bakım gerektiren, başlamak için harika bir bitki grubudur. Sürekli yeni yapraklar ve filizler çıkardığından makrome askılı bir saksıda asarak dekore etmek iyi fikir olacaktır. Ancak kedi ve köpekler için zehirlidirler.

 

Kurdele Çiçeği: Bunlar, belki haftada bir kez alttan sulamaya ve arada bir buğulanmaya ihtiyaç duyan, az bakım gerektiren harika bitkilerdir. Yapraklarının ucundan düzenli olarak bebek filizler çıkarırlar. Bunları alıp başka saksılara geçirerek çoğaltabilirsiniz. NASA tarafından önerilen hava temizleyici bitkiler arasındadır.

 

İzmir çiçek hediyeleriniz veya kendi ev içi bahçeniz için ilginç, estetik, bakımı kolay ve uygun seçenekler her zaman bulabilirsiniz.  Bitki ebeveynliği, sizi sandığınızdan daha mutlu edebilir.

 

Yorumlar